top of page

Workshops

Op deze pagina zijn de workshops te vinden die vanuit de Praktijk voor Levenskunst worden verzorgd. 

Praktische Astrologie

In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van astrologie. Hoe is een horoscoop opgebouwd? Wat is de invloed van de planeten op elkaar? Staat alles bij voorbaat vast voor je hele leven? We werken met een voorbeeldhoroscoop én met je eigen blauwdruk, als je dat wilt. 

Een creatieve reis door je eigen horoscoop

Een creatieve, astrologische reis door je eigen horoscoop. Een combinatie van astrologie en tekentaal. Een creatieve workshop met als eindresultaat een zelf ontworpen astrologische mandala. 

Astrologische Numerologie

Na deze workshop weet jij hoe je numerologie kunt toepassen, hoe je dit kunt combineren met astrologie en daardoor meer informatie kunt halen uit jouw horoscoop.

De Logaritmische Tijdschaal: de prenatale fase

Wat is de invloed van de prenatale en de perinatale fase op ons leven? Hoe was de situatie rondom jouw geboorte? Tijdens deze workshop maak je kennis met het belang van het bestuderen van de prenatale en de perinatale fase. Tevens werpen we een blik op de moederlijn.

Het Venuspentagram

Aan de hand van jouw persoonlijke horoscoop bekijken we het VenusSterPunt, een achtjarige cyclus van de gang van Venus door de kosmos. Wat betekent dit voor jou?

Innerlijke horoscoop

Met behulp van de ‘spiegelpunten om eigen teken’ creëer je de innerlijke horoscoop. Je leert dit handmatig in te tekenen en vervolgens te duiden. Basiskennis astrologie is hier nodig.

bottom of page